Hip spuugdoekje zand/rood

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ31018

Het Kidscase spuugdoekje is een heerlijk zachte spuugdoek, ideaal om je kindje schoon te houden. Dankzij de tweede Jersey-laag aan de achterzijde...

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Het Kidscase spuugdoekje is een heerlijk zachte spuugdoek, ideaal om je kindje schoon te houden. Dankzij de tweede Jersey-laag aan de achterzijde voelt het spuugdoekje zacht en comfortabel aan. Dit spuugdoekje van Kidscase heeft een gestreept patroon. Naast super handig, is hij ook hip en trendy!

Materiaal: 100% organische katoen
Afmetingen: H 50cm x B 20cm
Wasbaar in de wasmachine
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
205000.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse babycare producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Home by Doorde collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.