Hip Twistiti horlogebandje Dots

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB117

Herinner je nog je eigen eerste horloge? Onvergetelijk toch. Wat was je er blij mee! Laat je kindje het mooie van een analoge horloge kennen en kies voor Twistiti.

Je kan zelf de look van je horloge kiezen met de 12 verschillende horlogebandjes, zoals dit hip exemplaar vol kleurrijke stippen en een uurwerk op maat van je kind kiezen. Een top cadeau voor elk kind.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Do

Dots zijn helemaal in dus met dit horlogebandje kan je niks misdoen. De horlogebandjes van Twistiti komen in 12 verschillende kleuren en zijn compatibel met beide modellen van uurwerken. Aan jou om je eigen, persoonlijke combinatie zelf samen te stellen.

Kies bij dit bandje zelf de wijzerplaat die het best aansluit bij de leeftijd van je kind. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem. Het geheel is waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

 

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.052003
  • Door Esther V.
  •  de 29/09/2020
Mooie kwaliteit
TWISTITI is Belgisch merk met heerlijke horloges, klokken en hebbedingen voor kinderen. Ze bregen ons kinderhorloges die makkelijk te ontcijferen zijn en helpen om de klok te leren lezen. Hun unieke wijzerplaat met eenvoudige herkenningspunten  is er in 2 vormen voor de allerkleinsten en iets grotere kinderen , goedgekeurd door specialisten en leerkrachten. Je heb de klokken als kinderpolshorloge maar ook als wekker. Extra fijn zijn de inwisselbare polsbandjes die je zelf kan kiezen en makkelijk kan inwisselen om te switchen van look. Een magisch concept dat het gegeven tijd tastbaar maakt voor ongeduldige ;-) en leergierige kiddos.