Hippe armband - Leopard

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA507

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (56)

Beestig mooie juwelen zorgen ervoor dat jouw look compleet is.

De armbanden van Souza zijn er in alle vormen en kleuren maar één ding hebben ze gemeen: ze zorgen voor blije gezichtjes en een unieke look! Zo ook deze Leopard armband.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105498

TypeArmbandjes
KleurGoud

Hippe armband bestaande uit 3 armbanden die samen komen, eentje met witte parels, eentje met koraalroze en eentje met verschillende parels en een Leopard hangertje. Een juweelontwerp van het Nederlandse Souza for Kids!

Leuke tip: bijpassende ketting maakt de look compleet, apart verkrijgbaar

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.018
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories