Hippe dagboek met magische pen - Owen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ644

Lovely Papers by Djeco (12)

Wat een tof cadeautje voor kleine schrijvertjes in spé! Een geheime dagboek met een magische pen uit de Lovely Paper-collectie van Djeco. Een mooi schrift om je grootste geheimen in te schrijven met de bijgeleverde pen met onzichtbare inkt. Terug kijken naar je tekeningen en geheimen doe je met de UV-lamp in de dop van de magische pen.

De kaft heeft een prachtige illustratie met safari-thema van de Britse illustrator Owen Davey. Bovendien heeft dit dagboek een hangslotje en 2 sleutels zodat je grootste geheimen veilig bewaard worden.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03614

CollectieLovely paper
TypeDagboeken
Leeftijdvanaf 8 jaar

Dagboek met harde kaft en gelijnd papier, 88 pagina's.
Inclusief pen met onzichtbare inkt.
Designer: Owen Davey
Afmetingen dagboek: 15 cm x 19.5 cm x 1 cm
Afmetingen pen: 13 cm x 0,5 cm
Pen werkt op 3 meegeleverde LR44 HD-batterijen

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Suzan R.
  •  de 07/12/2022
de dochter was heel blij. zeker met het lichtje en de onzichtbare inkt
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/08/2020
Cool!!
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/04/2020
Niet gemakkelijk om een dagboek te vinden dat niet roze of glinsterend is, en dan nog eentje met UV pen. Zoon is er superblij mee!
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories