Hippe dagboek met magische pen - Owen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ644

Wat een tof cadeautje voor kleine schrijvertjes in spé! Een geheime dagboek met een magische pen uit de Lovely Paper-collectie van Djeco. Een mooi schrift om je grootste geheimen in te schrijven met de bijgeleverde pen met onzichtbare inkt. Terug kijken naar je tekeningen en geheimen doe je met de UV-lamp in de dop van de magische pen.

De kaft heeft een prachtige illustratie met safari-thema van de Britse illustrator Owen Davey. Bovendien heeft dit dagboek een hangslotje en 2 sleutels zodat je grootste geheimen veilig bewaard worden.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03614

CollectieLovely paper
TypeDagboeken
Leeftijdvanaf 8 jaar

Dagboek met harde kaft en gelijnd papier, 88 pagina's.
Inclusief pen met onzichtbare inkt.
Designer: Owen Davey
Afmetingen dagboek: 15 cm x 19.5 cm x 1 cm
Afmetingen pen: 13 cm x 0,5 cm
Pen werkt op 3 meegeleverde LR44 HD-batterijen

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!