Hippe draagtas van bio katoen - Hey Tiger

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

KZ24149

Welcome to my jungle (208)

Stap de fantasierijke wereld van illustratrice Michelle Carlslund binnen! Deze prachtige Hey Tiger tote bag is recto verso gedrukt: de...

17,00 €

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Stap de fantasierijke wereld van illustratrice Michelle Carlslund binnen! Deze prachtige Hey Tiger tote bag is recto verso gedrukt: de lieve tijger is aan de voorkant afgebeeld en zijn staartje op de achterkant. Mega trendy en helemaal milieuvriendelijk! De tas is in Duitsland gemaakt van 100% biologisch katoen met GOTS-label.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
384200.35
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories