Hippe duffel bag schoudertas

Staat: Nieuw product

Blafre

Blafre heeft er een nieuwe tas bij. Deze duffel bag is erg eenvoudig in design, maar ultrahip voor zowel kids als trendy mama's! Ideaal om naar...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BL2323

Formaten11 liter
TypeWeekendtassen
KleurMeerkleurig

Blafre heeft er een nieuwe tas bij. Deze duffel bag is erg eenvoudig in design, maar ultrahip voor zowel kids als trendy mama's! Ideaal om naar de gymles te gaan of voor andere snuisterijen. De zak is afgewerkt met leren handvaten en is voorzien van een dito schouderriem. Sluit met rits, gemaakt uit 100% polyester. Afmetingen: 35x20x20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3520200.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/12/2019
Product in goede staat en snelle levering zelfs in de drukke kerstperiode!
Blafre is een familiebedrijf uit Noorwegen, opgericht in 2005. Het bedrijf is in handen van Ingrid en Remi. Ingrid is designer en Remi regelt al de rest. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje, Nora.Duurzame & retro geïnspireerde kinderproductenDe collecties van Blafre variëren van unieke opbergblikken , RVS drinkflessen en thermoskannen tot beddengoed , slabbetjes , papierwaren en kamer decoratie . Stuk voor stuk uniek in z’n design en gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en de meest duurzame materialen.