Hippe isothermische beker - Hot

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE156

De coolste on-the-go accessoire vol stijl. Uniek, functioneel en design worden moeiteloos gecombineerd.

Dankzij deze iso-thermische beker - met HOT letters - bespaar je op plastic en wegwerpbekers en bovendien houdt de beker je drankje warm of koud als je onderweg bent. Je kan uit deze beker zowel met als zonder deksel drinken en hij staat wondermooi op je bureau!

33,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30101003HOT

CollectieTo go
TypeThermosbekers
KleurZwart

Stijlvolle isothermische beker HOT van Design Letters. Dankzij de zachte zwarte coating zit de beker fijn in je hand. Gebruik de beker met deksel als je onderweg bent en zonder als je thuis geniet van een drankje. Staat ook erg mooi op een keukenplank of je bureau.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren en met andere quotes/woorden/. Maar vooral een ideaal geschenk voor koffie of thee liefhebbers!

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Inhoud: 350 ml

Gewicht: 200 gr

Materiaal beker: roestvrij staal, voedselveilig, BPA vrij - deksel: pp plastic.

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111