Hippe reflecterende stickers - Jellyfish

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI007

Als het koud wordt wordt het ook donkerder. Deze unieke reflecterende set stickers maken je extra zichtbaar in het donker want ze reflecteren elk licht en zorgen zo voor extra zichtbaarheid tijdens de donkere dagen. Plus ze zijn ook gewoon leuk om naar te kijken en je spullen te personaliseren.

Inspirerend en lichtgevend!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30107

Supertoffe, exclusief ontworpen reflecterende stickers Jemmyfish van RAINETTE. Personaliseer je helm, fiets, scooter, skateboard, hoverboard, fietskar of bakfiets ... en maak hem uniek én extra veilig! Kleef ze op elk vlak oppervlak, water en UV bestendig. Leuke activiteit die het bewustzijn van verkeersveiligheid zelfs bij de allerkleinsten zal verhogen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Hoe werkt het? Precies zoals de reflecterende strips van de gele fluo-hesjes zijn deze stickers van RAINETTE uitgerust met een optisch systeem genaamd "reflexreflector" dat het licht terugbrengt van waar het vandaan komt. Dankzij dit systeem kan je een persoon, een object of een obstakel in het donker of 's nachts aanwijzen.

Afmetingen stickervel 13 x 15,5 cm

Herkomst: ontworpen en geprint in Frankrijk

_

RAINETTE is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111