Hippe rugzak large Stripe Navy

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG063

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (72)

Deze knappe rugzak is lekker groot. Zeg maar gerust: groot genoeg. Je kan alles wat je voor een dag nodig hebt meenemen. De brooddoos en turnspullen schuiven zonder bezwaar een stukje op voor je boeken.

Het Stripe Navy-patroon is sportief diagonaal gestreept in rood en blauw. Bij het zien ervan dwalen gedachten af naar havens en sportvelden en krijg je vanzelf zin om er op uit trekken.

41,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.220

CollectieStripe
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Rugzak large Stripe Navy van ENGEL. heeft een grote donkerblauwe rits aan de bovenkant en is slim ingedeeld: je drinkfles steek je in het open zijvakje en heb je zo snel te pakken als de dorst opsteekt. Aan de binnenkant vind je nog een ruim extra vak en een naamlabel. Het vak aan de voorzijde is te sluiten met een rits, die subtiel is weggewerkt aan de zijkant. Hierdoor oogt de tas slank en elegant, terwijl ze een zee van ruimte binnenin verbergt.

Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze grote rugzak is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.

Let op: deze gestreepte print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen. 

Afmeting: 26 x 14 x 35 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1126350.4
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories