rugzak Ready set go!

Hippe rugzak - Ready set go

Staat: Nieuw product

Rilla go Rilla

RIL018

Ready, set, go! Met deze rugzak ben je zo vertrokken voor een fijne (school)dag. Hij is lekker ruim, heeft een mooie oker kleur die tof contrasteert met de originele print, stevige rits en details in zacht roze.

Deze hippe rugzak kan tegen een stootje en is perfect voor kinderen van 6 tot 10 jaar!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

KleurGeel
CollectieMiss & Mister Rilla
TypeRugzakken

Rugzak Hearts van Miss Gorilla met gewatteerde zachte schouderriemen die aanpasbaar zijn en een waterproof rits. Binnenin is er een extra zakje met ritssluiting en een dubbele elastiek voor drinkflessen. Deze rugzak kan tegen een stootje en is gemaakt uit gerecycleerde PET flessen.

Afmetingen: 24 x 11 x 36 cm

Love is in the air! De Miss en Mister Gorilla collectie van Rilla Go Rilla is gemaakt met liefde en dat zie je. Prachtige, bonte en coole kleuren, neon details, waterproof rits en gemaakt uit gerecycleerde PET flessen... Kortom: dé perfecte kinderrugzak: duurzaam, uniek en lekker stevig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.380.340.37
Rilla go Rilla - Dit Nederlands platform straalt creativiteit en originaliteit uit. Ze werken samen met jonge designers zoals Eef Lillemor met een prachtige collectie tassen en rugzakken voor kleuters en kinderen als resultaat. Maar ook de Miss en Mister Gorilla tassen en pennenzakken zijn meer dan de moeite waard. Alles is ook steeds duurzaam en zoveel als mogelijk gemaakt van gerecycleerde materialen. WE HOPE THAT THESE BAGS WILL MAKE PEOPLE SMILE - Rilla go Rilla