Hoesje voor gezondheidsboekje - Jet Set Pets

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen...

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L14EACCSANMBDOG

CollectieJet Set Pets
TypeBabyverzorging
KleurMeerkleurig

Uit de 'The Jet Set Pets' zomercollectie van Coq en Pâte!

Coq en Pâte en de Jet Set Pets nodigen je uit om samen de wereld te ontdekken! De Engelse illustrator Mibo ontwierp een nieuwe reeks kleurrijke dieren. Ruby het konijntje, Dougie de hond en Camille de kat zijn echte globetrotters, die de wereld rondreizen en de meest onbekende en exotische plaatsen verkennen. Pak je rugzak, doe je gordel aan, zet je zonnehoed op en let's go!

Dit leuk recto verso bedrukte hoesje zorgt ervoor dat het gezondheidsboekje proper blijft en er bovendien superschattig eruit ziet.

Materiaal: 100% biologisch katoen met GOTS-label. Binnenstebuiten wassen op 30°
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.52300.1
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieu Hun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.