Hoge stoel voor pop 36/42 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR072

Mon grand poupon van Corolle (51)

Deze Corolle kinderstoel is geïnspireerd op een echte eetstoel maar dan volledig op kinder- en poppenmaat. Een ideaal stuk speelgoed om rollenspelletjes nog leuker te maken.

Je kan de stoel in een oogwenk ombouwen tot een lage stoel met tafeltje, ideaal om op de grond te spelen met je favoriete pop.

33,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140170

CollectieMon grand poupon
TypePoppenaccessoires
KleurGrijs
Afmetingen pop36 cm

Lichtgrijze hoge poppen eetstoel met tafelblad voor een pop 36 tot 42 cm, ideaal om je pop in te zetten, eten te geven of mee te spelen net zoals echte ouders. Accessoires en pop apart verkrijgbaar.

Afmetingen hoge postitie: 52 x 23 x 23 cm - lage positie: 32 x 23 x 40 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: kunststof

Deze kinderstoel voor poppen maakt deel uit van de Corolle Mon grand poupon-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories