Holografische plaktattoos - Lucky charms

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ684

Mini hipsters opgelet, deze set plaktatoos maakt je look echt af. De kleeftatoeages zijn gemaakt uit een holografische folie voor een extra cool effect.

Prachtig in de zomer, als je je verkleed of gewoon omdat ze té mooi zijn.

4,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09596

CollectieBody art
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

In dit setje kinder kleeftatoeages Lucky Charms zitten 2 blaadjes met een hele reeks feeërieke tattoos: van o.a. een vlinder, eenhoorn, dromenvanger, maan, vis, knipoog en andere hippe symbolen.

Djeco tatoeages zijn dermatologisch getest en zijn eenvoudig aan te brengen. Knip een plaatje uit en haal het stukje film eraf en druk de sticker stevig op de huid, maak nat met een spons en wacht 30 seconden. Haal het papiertje eraf en er blijft het plaatje zitten op de huid.

Opgelet: deze tattoos zijn dermatologisch getest door de fabrikant Djeco maar kunnen ongeschikt zijn voor kinderen met een huidallergie.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen met verpakking: 14,5 x 23 cm

_

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor mini kunstenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve set die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/08/2022
heel mooi
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Girly, schattige tatoos
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!