Hoofdband met oren - Spring Bunny Ears

Geweldig cadeau voor een Paas- of lentefeest

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR738

Alles voor een paas feestje (78)

Verander je mini instant in een schattige bunny!

Deze hoofdtooi met lieve flaporen is uitbundig versierd met prachtige bloemen. Laat de lente maar beginnen want jouw kleine lentekonijn is er helemaal ready voor.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210475

PersonageBosdier
CollectieSpring & Easter
TypeHaarbanden
KleurWit

Hoofdband met oren Spring Bunny Ears uit de collectie van MERI MERI. De lange konijnenoren en prachtige bloemen zijn gemaakt van zacht vilt, met roze tule op de oren en pompons en kwastjes versieren de bloemen.

De hoofdband is stijlvol en comfortabel om te dragen. De met stof bedekt elastiek sluit met velcro zodat deze konijnenoren perfect op zijn plaats blijft zitten.


Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Materiaal: vilt, tulle, pompons, verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier
Afmetingen verpakking: 21,6 x 19,1 x 2,2 cm

-

Meri Meri is het musthave merk met bijzondere feestartikelen, toffe decoratie en vrolijke cadeautjes voor party lovers, interieurstylisten en cadeautjeszoekers die iets aparts en uniek willen. Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Amerikaans-Britse Meri Meri omschrijven. De Kleine Zebra is fan. Jij ook?

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Bert V.
  •  de 01/03/2023
leuk product aangekocht voor een video shoot voor Pasen voor een bekend merk.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories