Horloge - Stripes Sunset + Tierra

Hip polshorloge voor kinderen, in mooi geschenkdoosje

Staat: Nieuw product

Grech & Co

NOE380

Hoe laat is het? Een vraag waar je vanaf nu niet meer op zal moeten antwoorden want je mini kan zelf de klok leren lezen op dit hip en super leuk polshorloge uit de collectie van Grech & co.

38,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-Watch-Stripe02

TypeHorloges
Grech & co tintStripes

Grech & co horloge voor kinderen Stripes Sunset + Tierra is een mooi staaltje design zoals we gewoon zijn van dit Deense merk. Het kinderhorloge heeft een minuten- en urenwijzer. Elke seconde is gemarkeerd met een lijn en elk blok van vijf minuten is gelabeld met een nummer. Leren kloklezen hoort erbij maar nu doe je het in stijl, een fijn accessoire dat vertrouwen en vrijheid biedt tijdens alledaagse avonturen.

Ook verkrijgbaar in 5 kleuren en prints, komt in een mooi doosje dus ideaal om cadeau te geven. Technische features:

  • 3 ATM waterbestendig / spatwaterdicht (niet voor gebruik onder de douche of in bad. Niet blootstellen aan warm water)
  • Eenvoudig te vervangen batterij wanneer de levensduur van de batterij is verstreken. Kan worden vervangen bij je plaatselijke juwelier.


Materialen: Roestvrijstalen kast achterkant, Shatterproof PC kast voorkant, BPA vrije siliconen band; Eco-vriendelijke materialen. Certificatie: CE, RoHS en CPC gecertificeerd

Afmetingen: Case: 2,6 cm // Band: 22 cm

Waarschuwing: GRECH & CO. horloges kunnen kleine onderdelen bevatten, omwille van verstikkingsgevaar raden wij dit product niet aan voor kinderen jonger dan 3 jaar.

_

GRECH & CO heeft een pact met moeder natuur: zij ontwerpen hun producten zo dat ze veelzijdig zijn en respect hebben voor het milieu. Dat is ook de reden waarom de meeste van onze producten genderneutraal zijn, ontworpen zijn voor volwassenen én kinderen, en door de jaren en seizoenen heen gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D