Houten cupcake set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT229

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Maak de lekkerste en mooiste cupcakes - keer op keer - met deze duurzame speelset van Plan Toys. Wat een prachtige houten set voor heerlijk rollenspel in je keuken of winkel.

De Cupcake set helpt bij het ontwikkelen van creatief denken en inbeeldingsvermogen. Tegelijk ontwikkelt je kind tijdens het spelen zijn of haar taal- en communicatieve vaardigheden via rollenspel.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3626

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

Imitatiespeelset Houten Sushi set uit de collectie van PlanToys is gemaakt van duurzaam PlanWood ™. Ideaal om mee te spelen en bovendien goed voor de fijne motoriek van je mini sushichef op een speelse manier te verfijnen.

Inhoud speelset: zalmkuit gemaakt van PlanWood ™, tamago, garnalen met rubberen staart, tonijn en zalm - 2 vellen zeewier kunnen om de bijgeleverde stukjes rijst gewikkeld worden voor een realistisch resultaat. Een sushi-dienblad, shoyu-fles en sausschotel zorgen voor nog meer dynamiek en maken je sushi maaltijd compleet.

Afmetingen: 8,5 x 17,5 x 1,8 cm
Materiaal: hout van rubber bomen, PlanWood ™, velcro, rubber - vrij van toxische stoffen - afgewerkt met verf op waterbasis
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories