Houten dieren vliegtuig

Mooi speelgoedvoertuig met 3 beestige passagiers

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX840

World of play by Trixie (76)

Wie komt er mee vliegen met de Trixie dierenvrienden? Maken we een looping? Je vliegt altijd first class! Mr. Crocodile is klaar om op te stijgen. Samen met zijn twee passagiers reizen ze de wereld rond.

Dit houten speelgoedvliegtuig en de 3 dieren zijn gemaakt van kwalitatief hout met FSC label. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby's.

24,95 €

19,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-809

SamenstellingenHout
TypeVoertuigen en garages
KleurMuntgroen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten dieren vliegtuig van TRIXIE met 3 leuke passagiers. Elk diertje past in elke stoel. Een wiel aan de voorkant en een verborgen wiel aan de achterkant zorgen ervoor dat de dieren veilig kunnen landen. Draai aan de propellor en het vliegtuig is klaar om te vertrekken! Vliegt jouw kleintje mee?

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: 100% FSC© gecertificeerd beukenhout en verf op waterbasis

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories