Houten domino Up

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ392

Superschattige dominoset van 28 houten diertjes. Het lijken allemaal wel vriendjes!

Domino is een fantastische manier om kinderen te leren omgaan met hun motorische vaardigheden, strategische inzichten en ruimtelijke inschatting. De jonge spelers kunnen ook met de poppetjes spelen of de platte stukken stapelen, om hun behendigheid te trainen. 

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01641

Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Lieve houten Domino Up in de mooiste kleuren en vormen, de set bevat 28 stukken om eindeloos mee te spelen.

Ontwerp: Monster RIot
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Afmetingen doos: 22 x 22 x 3 cm 

Djeco houdt van educatieve spelletjes. Heel wat klassiekers zijn door Djeco in een modern jasje gestopt. Maar ook nieuwe spellen kan je in de collectie ontdekken. Spelen is nadenken zonder verveling, het geheugen ontwikkelen, het observatievermogen aanscherpen, het stimuleren van conversaties, samen veel pret beleven en nog veel meer. Djeco heeft een groot assortiment klassieke en nieuwe spellen, rijk aan verrassingen en voor elk wat wils.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/12/2023
Prachtige vormgeving, stimuleert ontwikkeling fijne motoriek en concentratie .
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!