Houten eetset

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS159

Create your own reality met de houten speelsets van Petit Monkey. Laten we samen ontbijten, lunchen en dineren met deze houten kookset met pannen en ingrediënten om een maaltijd klaar te maken.

Een mooi design en fijne aanwinst voor je speelgoedcollectie. Ideaal om cadeau te doen aan een je favoriete speelvogel - of moeten we zeggen wannabe sous-chef?

42,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT010

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten speelgoed eetset van Petit Monkey is ideaal om kook en etentje te spelen. Van een eitje bakken in de ochtend tot een lekkere steak voor 's avonds. Met dit houten speelgoed beleeft je mini uren pret. De set bestaat uit: een omkeerbaar fornuis, 2 pannen waarvan eentje met deksel, bestek, ketchup en mayonaise, vlees en uit die je kan snijden, een gebakken ei, champignon, tomaat, broccoli, garnalen en vis. Alles komt verpakt in een geschenkdoos

Materiaal: beukenhout en geverfd met niet-giftige verf op waterbasis
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen kookplaat: 22 x 18 x 4 cm - pan: 9 x 6 x 5 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.616667
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!