Houten koelkast

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT262

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Hou al je speelgoedeten vers in deze prachtige houten dubbele koelkast met vriesvak en een ijsblokjesdispenser. De twee deurtjes zijn makkelijk te openen en sluiten, ideaal voor mini-keukenchefs.

Deze speelgoed frigo maakt je speelkeuken af, is gemaakt uit duurzaam rubberhout en makkelijk te matchen met de andere keukentoestellen van PlanToys.

220,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3621

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten koelkast uit de duurzame collectie van Plan Toys maakt jouw speelkeuken compleet en is ideaal voor realistisch rollenspel. Realistisch design met 2 functionele deuren, handige handvaten, ruimte voor opslag en een ijsblokjesmachine.

Imitatiespeelgoed spreekt tot de verbeelding en fantasie van elk kind, bovendien leert het hen van kleins af aan hoe ze een keuken georganiseerd kunnen houden, welk voedsel waar moet worden geplaatst en hoe ze voedzame producten vers kunnen houden. In dezelfde collectie is er ook een microgolf, wasmachine en fornuis verkrijgbaar en fijne eetsets uit hout. Check zeker de rest van de Plan Toys collectie!

Afmetingen: 31,5 x 43 x 68 cm
Gewicht: 7,26 kg
Materiaal: handgemaakt uit hout van rubberbomen en vrij van scherpe randen om de veiligheid van kinderen te garanderen.
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories