Houten magneetpuzzel GeoBasic

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ431

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Staat er een leeuw op het kaartje of een olifant? Vind de juiste, magnetische stukken om de speelse dieren na te maken. Je kunt natuurlijk ook je eigen fantasiefiguren maken!

Magnetisch houten frame met 24 magnetische stukken en 16 kaarten - olifant, giraf, lieveheersbeestje en leeuw, plus nog zoveel meer. Deze magnetische puzzel stimuleert vormherkenning en ruimtelijk inzicht. 

Ontworpen door Xavier Deneux.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06210

SamenstellingenHout
CollectieEducational wooden games
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Korting- 40 %

Geïnspireerd door hedendaagse educatieve trends, creëerde Djeco het Basic-assortiment, met pure vormen en klassieke kleuren, verfraaid met mooie illustraties die ook bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Inhoud: 24 delen en 16 kaarten.
Leeftijd: vanaf 2 jaar 
Afmetingen: 30 x 30 x 1 cm
Materiaal: hout

Djeco's houten speelgoed is tijdloos. Houten speelgoed zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Hout is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur aanneemt zodat het lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/04/2020
Ziet er leuk uit. Bruikbaar lijken me de voorbeeldkaartjes. Mooie gradatie: vanaf 2 puzzelstukken. Er kunnen ook mooie combinaties mee gemaakt worden. Alles magnetisch is een bijkomende troef.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories