Houten poppenbed Lilli and friends - Tulpendroom

Staat: Nieuw product

Haba

HAB547

poppen wereld van Haba (61)

Na een opwindende dag vol plezier kunnen kleine poppenouders hun poppen in het mooie poppenbed Tulpenboom leggen, hen instoppen en in slaap zingen.

De fraaie bloemen op het poppenbed vallen bij kinderen bijzonder goed in de smaak en zorgen voor mooie dromen bij hun poppenkinderen.Het mini speelgoedbedje past perfect bij de andere meubels uit de Tulpenboom collectie.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304858

CollectiePoppenwereld
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Het houten poppenbedje Tulpendroom van Haba is geschikt voor alle Haba poppen, maar evengoed voor jouw favoriete knuffel een dutje te laten doen. Poppenouders kunnen hun kleine vrienden zelf in het kleine bedje leggen en er eindeloos mee spelen, dit poppenspeelgoed stimuleert kleine poppenouders tot rollenspelletjes en fantaseren.

Bijpassende beddengoed voor dit poppenbedje is apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 20 x 26 x 45 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2128501.9
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories