Houten speelset voeding

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV118

MINI Bloomingville (187)

Ideale speelset om je winkelkraam te vullen of aan je gasten aan te bieden die op bezoek komen in je speelkeuken. Elk stuk is gemaakt uit hout en afgewerkt met een mooi likje verf.

Ga jij voor een ijsje, een yoghurtje of toch liever een brikje sinaasappelsap?

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82046522

TypeImitatiespeelgoed
KleurMeerkleurig
Bloomingville themaWorld of Imagination

Speeleten set van 11 stuks van het Deense designmerk Bloomingville mini in zachte pastelkleurtjes. Deze set is ideaal om uren mee te spelen in je speelkeuken of -winkel.

In deze houten speelset zit: een pakje melk, een pakje sap, 2 cupcakes, 2 flesjes, een yoghurtje, een pot krieken en 3 ijsjes in zachte kleuren.

Materiaal: multiplex

Afmetingen: 10 x 6 cm

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Speelgoed, speelgoed, speelgoed. Elk gezin met jonge kinderen kan ervan meespreken,: het neemt je huis over - van hun eigen kamer, tot de woonkamer en zelfs keuken. Het is er in alle vormen, kleuren maar waar vind je het perfecte speelgoed dat creativiteit, kwaliteit en design combineert? Wel we hebben goed nieuws! De nieuwe collectie van Bloomingville mini 'has got you covered'. Klaar om te spelen? Let's go!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61060.46
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories