Houten spelletje - Tiny-up Domino

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ837

Educatieve spelletjes van Djeco (24)

Vrolijke kleuren en mooie dierenvormen maken van dit dominospel een duurzaam en mooi spel van het Franse Djeco. Ideaal om het observatievermogen te stimuleren bij je mini, op een speelse manier!

Lukt het jou om de diertjes met dezelfde kleur of soort aan elkaar te matchen, samen maken ze een lange rij die als maar langer wordt.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01675

CollectieGames
TypeDomino
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Houten spelletje Tiny-up is een prachtig dominospel van Djeco. Schik de houten diertjes per kleur of per diersoort. Dit spel bevat 15 dominostenen die je samen in een stevige kartonnen doos kan opbergen.

Materiaal: hout
Afmetingen: 22,5 x 23 x 4 cm - elk dominostukje is ongeveer 5 cm hoog
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories