Houten vaatwasser

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT264

Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys (43)

Klusjes doen kan leuk zijn! Deze realistische vaatwasmachine is super leuk om mee te spelen, tegelijk stimuleert dit stuk houten speelgoed het logische denkvaardigheden, de sociale vaardigheden en hand-oog coördinatie van je kleine keukenprins of -prinses.

Spelenderwijs zullen ze de betekenis achter huishoudelijke taken gaan begrijpen en waarom het belangrijk is om de huiselijke omgeving schoon te houden.

190,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3623

CollectiePretend Play
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten vaatwasser uit de duurzame collectie van Plan Toys maakt jouw speelkeuken compleet en is ideaal voor realitsch rollenspel. Minimalistisch en toch praktisch design met 2 knoppen en 2 vakken achter de deur die open en toe kan, met de handvaten kan je deze ' machine' makkelijk verplaatsen.

Imitatiespeelgoed spreekt tot de verbeelding en fantasie van elk kind. In dezelfde collectie is er ook een microgolf, wasmachine, koelkast en fornuis verkrijgbaar en fijne eetsets uit hout. Check zeker de rest van de Plan Toys collectie!

Afmetingen: 33 x 43 x 61 cm
Gewicht: 6,45 kg
Materiaal: handgemaakt uit hout van rubberbomen en vrij van scherpe randen om de veiligheid van kinderen te garanderen.
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Als ik later groot ben ... imitatiesets Plan Toys
Inspiratie en stories