Ideale mini rugzak Spooky - zwart

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG050

Spooky Collectie van Lässig (14)

Heerlijk ruime rugzak op maat van de kleinste leerlingen en toch ruim genoeg zodat alle spulletjes meekunnen.

Deze schattige kleuterboekentas in sober zwart heeft lichtblauwe details en een glow-in-the-dark spookjes-print die de oogjes van de spookjes en je kindjes zullen doen oplichten.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1203001015

CollectieSpooky
TypeRugzakken
KleurZwart

De mini Lässig Rugzak Spooky is de ideale rugzak voor kleuters en kleine kinderen: in het grote vak passen makkelijk een set reservekleren, speelgoed of een lunch voor een leuke dag op school. Als je de lunch wil fris houden kan je een ijspack in het vak onderaan stoppen. Een drinkfles past makkelijk in het zijzakje aan de buitenkant. Het vakje vooraan biedt dan weer ruimte om kleinere spulletjes weg te stoppen. De schouderriemen zijn aangenaam zacht en elk aanpasbaar naar je kind, een extra strapje ter hoogte van de borst zorgt dat de rugzak nooit van de schouders van je kleintje zakt. Er zit ook een duidelijk naam-etiket aan de binnenzijde zodat de boekentas niet verloren gaat. Ook verkrijgbaar in perzik kleur.

Gewicht: 324 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 24,5 x 15,5 x 27 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.310.270.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories