Ilja badponcho met mouwen - Rabbit mist

Grijze kamerjas met lange mouwen, kap en oortjes

Staat: Nieuw product

Liewood

In bad met LIEWOOD ❤ (65)

Nooit meer rillen van de koude als je baby uit het (zwem)bad komt, dankzij deze streelzachte en absorberende kamerjas poncho voor kinderen met lange mouwen en een kap met oortjes.

De badstof poncho is gemaakt uit biologisch katoen, de grijze kleur is leuk voor zowel jongens als meisjes.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14812 0299

SamenstellingenOrganisch katoen
CollectieIlja
TypePoncho's
PrintsRabbit mustard
KleurGrijs
Korting- 40 %

Ilja badponcho met mouwen Rabbit Mist van LIEWOOD is gemaakt van het allerzachtste biologische katoen, ideaal voor thuis na een douche, badje of een zalig dagje strand. Omdat er geen opening aan de voorzijde is houdt deze roze kamerjas je mini altijd lekker warm. De badponcho met lange mouwen heeft een kap met konijnenoortjes voor een extra knus gevoel, is extra absorberend en afgewerkt met een geborduurd Liewood logo.

Onze tip: de Emilia badponcho is hetzelfde model voor grote zus of broer.

Materiaal: 100% bio katoen
Maten: 1-2 jaar (80/92) - 3-4 jaar (98-104) - als je twijfelt tussen 2 maatjes raden we aan de grootste te nemen
Wasadvies: wassen op max 40°C - hangend laten drogen op een kapstok - niet bleken - strijken op medium stand - met gelijke kleuren wassen - maximale krimp 5%

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Lien B.
  •  de 20/09/2023
zacht, de kleine loopt er graag in rond :)
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories