Inga joggingbroek - Tuscany rose

Knappe donkerroze kinderbroek uit streelzachte bio sweaterstof

Staat: Nieuw product

Liewood

Liewood kidswear (21)

Loungen, spelen, huppelen, in bomen klimmen en de wereld ontdekken... doe het in alle stijl en comfort met in deze zacht joggingbroek uit oud roze biokatoen.

De Inga Sweatpants heeft een elastisch trekkoord in de taille zodat je kindje zich zelfstandig kan (leren) aankleden. De twee schuine steekzakken aan de zijkant zijn diep genoeg voor alle kleine schatten die je onderweg tegenkomt.

47,00 €

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14553 2074

CollectieInga
TypeBroekjes
PrintsTuscany rose
KleurRoze
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Inga joggingbroek Tuscany Rose uit de kidswear collectie van het Deense LIEWOOD is perfect kinderkledij om elke dag te dragen. De elastische banden aan de onderkant en losse pasvorm zorgen voor ultiem comfort. Deze nieuwe lievelingsbroek is ideale kleding om elke dag in te spelen, loungen, te bewegen en plezier te maken.

Matching hoodie apart verkrijgbaar, check hier de volledige Liewood kidswear collectie >

 

Maten: beschikbaar in 9 maten van 2 tot 10 jaar - als je twijfelt tussen twee maten, raden we aan om de grootste maat te kiezen

Materiaal: 100% biologisch katoen met loopback textuur aan de binnenzijde en elastisch trekkoord in taille - met CE-label

Wasadvies: wassen in de machine op max 40°C met vergelijk kleuren - niet in de droger, niet bleken - strijken op middelhoog vuur - niet chemisch reinigen - krimpt max 5%

_

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw mini, daarom is de kidswear collectie van LIEWOOD een prima keuze. Comfortabele sweaters, hoodies en kinderbroeken en het meest zachte ondergoed met een goede fit. Allemaal in trendkleuren van het moment en uit biologisch katoen dat ademt en vrij is van nare stoffen. Wij zijn fan en weten zeker dat deze collectie perfect past bij jouw kroost.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Liewood kidswear
Inspiratie en stories