Interessant leesboek - Waarom je moeder en ik bijna altijd een kamerjas dragen + gratis kadoboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26252

Uitgeverij De Eenhoorn bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Bij aankoop van dit boek ontvang je de geschenkeditie Eén miljoen vlinders er gratis bij. De acte is geldig zolang de voorraad strekt, wees er snel bij! De Vlaamse Cabaretier Wouter Deprez is voor het eerst vader geworden. Het prille vaderschap verwondert en ontroert hem. Hij legt zijn eerste indrukken vast in tedere en vrolijke brieven aan zijn zoon. Een prachtig boek voor jonge ouders, tegelijk humoristisch en herkenbaar.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvolwassenen
AuteurWouter Deprez
IllustratorFrow Steeman
GenreFictie voor kinderen
ThemaDagelijks leven

Interessant leesboek Waarom je moeder en ik bijna altijd een kamerjas dragen is een leuk geschenk voor jonge ouders. ZIj zullen zich kunnen identificeren met de verteller. 

Auteur: Wouter Deprez
Illustrator: Frow Steeman
Pagina's: 96
Afmetingen: 19 x 14 cm
ISBN: 9789058385826

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141900.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/03/2020
Echt heel leuk om cadeau te geven!
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.