Jeu de MOES - Open-ended foam speelgoed

15-delige speelset van uitdagende ring- en balspelletjes

Staat: Nieuw product

MOESplay

MOP027

Een potje petanque, ringen werpen of kegelen? Het kan allemaal met de Jeu de MOES gegarandeerd urenlang speelplezier.

Naast de drie traditionele spelen in deze set zijn er nog eindeloze andere spelmogelijkheden met de kegels, ballen en ringen.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MOES027

Open-ended foam speelgoed Jeu de MOES van het Belgische merk MOES PLAY dat perfect past in de belevingswereld van kinderen én bijdraagt tot een leuke stimulatie van de motoriek. Ringen werpen over de blauwe kegels of de kegels omver werpen met de bijhorende ballen, het kan allemaal met dit uniek en actief speelgoed uit licht, zacht en toch duurzame foam.

Inhoud van de set: 6 Dolphin Blue kegels, 4 Ringen in Turtle Green & Starfish Orange, 4 Grote Jet Stream Grey ballen, 1 Kleine gele bal

Leuk weetje: De blauwe kegels hebben dezelfde kleur als de Dolphin >

_

MOES PLAY en De Kleine Zebra, dat is een match made in heaven. Dit jonge merk uit België is gemaakt met liefde en passie maar ook kennis van wat kinderen boeit en spelen leuk maakt. Hun focus ligt op duurzaam open-ended speelgoed dat naast multifunctioneel ook award-winning is. Kortom prachtig design dat geen uitleg nodig heeft en aangename kleuren die perfect passen in elk modern interieur. Ontdek de hele collectie en laat je verwonderen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18660.111
Imagine, play, wonder - dat zijn de 3 keywords van MOES Play . Dit jonge Belgische merk vrolijkt onze shop op met open-ended speelgoed in zacht EVA foam, een zacht, licht en duurzaam materiaal. Geweldig speelgoed waarmee je kind alle kanten uit kan. Moes stimuleert de  creativiteit en motoriek van kinderen op een leuke en originele manier.  Design speelgoed dat bijdraagt aan de motorische ontwikkeling van je kind Hun grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. MOES neemt iedereen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken ze hun doelpubliek - lees eigen kindjes en vriendjes - nauw in elke fase van ontwerp. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play maar stimuleren ook om samen te spelen. De MOES speelblokken nodigen echt uit tot samenspe l. Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, zorgt deze collectie voor plezier en onvergetelijke momenten samen. Veel speelplezier!