Junior Watch - Rizzo - Awesome

Zilveren polshorloge voor hippe kiddos met aanpasbaar bandje

Staat: Nieuw product

Komono

KOM0066

Elke kind wil vroeg of laat een polshorloge, kies je dan voor Komono dan ben je zeker dat je kiest voor kwaliteit, design en een hip Belgisch merk.

Het Antwerpse Komono slaagt er al meer dan tien jaar in om grenzen te verleggen. Als je op zoek bent naar iets origineels en bijzonders, dan is dit zilveren kinderhorloge het perfecte cadeau.

59,00 €

47,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 95.005.07

CollectieWatches
TypeHorloges
KleurZilver
STOP/FINISTOP

Junior horloge Rizzo Awesome van KOMONO komt uit de junior collectie waarin de kenmerkende KOMONO touch vertaald in een jonge en kleurrijke collectie. Wie Komono zeft, zegt hét perfecte accessoire voor wie op zoek is naar stijl, persoonlijkheid en verbeelding.

  •   Uniek Belgisch design
  •   Roestvrij staal
  •   Waterbestendig 5 ATM
  •   Inclusief seconde wijzer
  •   Ook verkrijgbaar in goud

Materiaal: Miyota 2035 uurwerk uit roestvrij staan • hoogwaardig mineraal glas

Afmetingen: Ø 2,9 cm - 0,87 cm

_

Geef je mini een extra portie cool met de zonnebrillen en horloges van KOMONO. Dit high fashion lifestyle merk is diep geworteld in het Antwerpse mode-milieu en staat bekend om zijn uitgesproken visie op mode en stijl. Opgericht in 2009 in België door ex-professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes, doorbreekt KOMONO conventie, maakt avant-garde toegankelijk en betaalbaar met hun eigentijds, fris design in de wereld van accessoires. Of het nu gaat om zonnebrillen, zonnebrilaccessoires of kinderhorloges: KOMONO omarmt het experimentele en biedt een blik op de toekomst in het hier en nu.

Verkrijgbaar in meer dan 80 landen, is KOMONO een echt wereldwijd merk. Hun designs zijn gedragen door enkele van 's werelds meest herkenbare gezichten en worden verkocht door een indrukwekkend aantal high-profile concept stores - en nu ook bij De Kleine Zebra #trots

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wie KOMONO zegt, zegt Antwerpen + fashion en voortaan ook De Kleine Zebra. Wat zijn we blij met dit cool merk erbij! Komono is een accessoire-merk van eigen bodem en van de bovenste plank. Perfect om kleine stijliconen nog wat cooler te maken. High fashion van eigen bodem Ontdek de innovatieve collecties zonnebrillen en horloges van KOMONO. Elk design is orgineel, ontworpen in eigen ateliers. Dit high fashion lifestyle merk is diep geworteld in het Antwerpse mode-milieu en staat bekend om zijn uitgesproken visie op mode en stijl. Opgericht in 2009 in België door ex-professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes, doorbreekt KOMONO conventie, maakt avant-garde toegankelijk en betaalbaar met hun eigentijds, fris design in de wereld van accessoires. Of het nu gaat om zonnebrillen, zonnebrilaccessoires of kinderhorloges: KOMONO omarmt het experimentele en biedt een blik op de toekomst in het hier en nu. Wereldberoemd en nu ook bij De Kleine Zebra Verkrijgbaar in meer dan 80 landen, is KOMONO een echt wereldwijd merk . Hun designs zijn gedragen door enkele van 's werelds meest herkenbare gezichten en worden verkocht door een indrukwekkend aantal high-profile concept stores - en nu ook bij De Kleine Zebra #trots