Kaartenset - Baby's - Het Muizenhuis

10 originele kraamkaarten en 10 enveloppen

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH049

Verjaardagen, geboortes en andere feestdagen kunnen voortaan worden gevierd in Muizenhuis-stijl!

Deze babies kaartenset bevat 10 vierkanten postkaarten en bijpassende enveloppen met 5 verschillende muizentaferelen. Een feest om op te sturen en uit je brievenbus te halen.

8,99 €

5,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH04019

TypePostkaarten
STOP/FINISTOP

Het Muizenhuis kaartenset Baby's bestaat uit 10 vouwkaarten met de leukste afbeeldingen van de baby's in Het Muizenhuis + enveloppen in een handige bewaarmap. Elke kaart is bedrukt met een andere scène uit de Muizenhuis-reeks.

Iedereen geniet van deze prachtige kraamkaartjes. Met deze set heb je altijd een leuk kaartje in huis om te versturen bij een geboorte! De kaartenset is ook verkrijgbaar in andere thema's.

Inhoud: 10 postkaarten + 10 enveloppen
Materiaal: 100% FSC papier
Afmetingen: 30 x 17 x 0,5
Gewicht: 60 gr
Fotograaf: Eddo Hartmann, Allard Bovenberg & Ton Bouwer
Uitgeverij: Bekking & Blitz

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

P.S. Ook volwassenen verdwalen graag in de unieke wereld van Het Muizenhuis ;-)

 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111