katoenen wasmand met gouden dots

katoenen wasmand met gouden dots*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ26790

Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert,...

79,00 €

47,40 €

Add to my wishlist

Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert, heb je de perfecte stijl voor elk hedendaags interieur. En om rust in de kamer te creëren, is organiseren de sleutel tot succes.
Zo is de wasmand met gouden dots niet alleen erg handig, maar ook een trendy eyecatcher in de badkamer! De stevige wasmand is gemaakt uit 100% katoen en kan bovenaan dicht gestropt worden. Diameter: 40 cm. Hoogte: 50 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
405000.8
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :95502249