Ketting en armband - Marit

Fijn Kinderjuwelensetje in onderwaterthema

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA115

Schitterende accessoires van Souza for kids! (335)

Blinkende parels en grotere kralen met zee symbolen ... deze blinkende set met armband en bijpassende ketting is ideaal voor kleine zeemeerminnen en strand-fans. Draag hem op vakantie, tijdens het verkleden of gewoon elke dag...

7,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104611

TypeJuwelensets
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ketting en armband Marit van het fijne merk Souza! Met verschillende blauwe kralen en een toets van oranje. De ketting heeft een mooi strikje achteraan als elegant detail.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.010.180.01
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/07/2020
valt tegen , kleur is totaal anders in werkelijkheid
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories