Ketting - Malene visjes

Prachtige kinderketting met glinsterende kraaltjes in onderwaterthema

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA121

Schitterende accessoires van Souza for kids! (297)

Visjes, ronde parels in verschillende tinten blauw en roos-oranje accenten. Deze kinderketting is een fijn detail aan de perfecte verkleedoutfit! Of draag je hem ook zonder je te verkleden? Alles kan, alles mag.

6,25 €

3,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104623

TypeKettingen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Prachtige ketting Malene Visjes van het fijne merk Souza! vol glinsterende kralen en fijne accenten die verwijzen naar de prachtige zee. Dit stijlvol kinder-accessoire heeft een mooi strikje achteraan als elegant detail. Er is ook een armband in dezelfde stijl verkrijgbaar.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.010.190.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories