Kinderhorloge - Paard

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ773

Elegant, romantisch en super leuk om de tijd te leren lezen. Dit kinderhorloge is leuk om dragen en doet elk kinderhart sneller slaan, zo kom je nooit meer te laat.

Op de wijzerplaat met paard kan je kleintje perfect de klok leren lezen, een schattig accessoire en fijn cadeau voor kleine paardenfans.

23,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00420

CollectieLittle big room
TypeHorloges
Leeftijdvanaf 5 jaar

Elegant Djeco kinderhorloge paard komt uit de Little Big Room collectie van dit kleurrijke Franse merk. De polshorloge heeft een makkelijk te lezen wijzerplaat met minuten-, urenaanduiding en 3 wijzers om deze te lezen, inclusief secondewijzer. De horloge is verstelbaar in 8 maten van 11 tot 16 cm.

Vrij van BPA, waterproof tot op 30 meter, shock resistant,  inclusief batterij en 2 jaar garantie.

Afmetingen wijzerplaat: 3 cm diameter - horlogebandje: 20 cm lang en 1,4 cm breed - komt in een mooi doosje met afmetingen 5,3 x 22,5 x 1,5 cm
Materiaal: polyester bandje
Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

De magische collectie van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/01/2021
Leuk degelijk horloge. Ideaal voor kinderen
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!