Kinderrugzak - Dusty blue spaceship

Lichtblauwe kindertas uit duurzame materialen met space print

Staat: Nieuw product

Citron

HEB836

Apollo 11 inspiratie (42)

Past alles erin? Dat is de eerste vraag die je je stelt als je op zoek bent naar een goede rugzak voor je kind. Maar natuurlijk wil het oog ook wat: zullen deze ruimteschepen in de smaak vallen?

In deze duurzame kinderrugzak past alles voor uitstapjes van een dag met
familie of op school. Het is ook dé perfecte schoolrugzak om alle musthaves elke dag mee naar school te nemen... in stijl!

52,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Kids backpack_spaceship

SamenstellingenrPET
TypeRugzakken
KleurBlauw
Tassen printsDusty Blue Spaceship

Kinderrugzak Dusty blue spaceship van CITRON heeft genoeg plek om je kleintje een lunch mee te geven, drinkfles en nog iets extra zoals propere kledij of een knuffel. De blauwe kindertas is voorzien van gewatteerde en verstelbare schouderriemen en stevige handgrepen om de tas overal en altijd gemakkelijk te dragen.

BESTE FEATURES

+ Gemaakt van gerecycleerde PET-flessen en vrij van giftige materialen
+ Voorzien van 2 binnenvakken voor 2 flessen van maximaal 500ml
+ Ontworpen met duurzaam PET gerecycled plastic flessen materiaal
+ Waterdicht aan de binnenkant om lekkage te voorkomen
+ Afgewerkt met een naamlabel aan de binnenkant
+ Beschikbaar in 7 verschillende kleuren/designs

Afmetingen: 32 x 2 x 3 cm
Aanbevolen leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden
Materiaal: rPET polyester
Wasadvies: mag in de machine gewassen worden met fijne was • aan de lucht laten drogen • niet geschikt voor in de droogtrommel

_

Made by Mums, Inspired by Kids. Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij De Kleine Zebra: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam. Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten, hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Made by Mums, Inspired by Kids! Toen we voor het eerst de collectie van CITRON zagen wisten we het direct. Deze mag niet ontbreken bij DE KLEINE ZEBRA: mooie design, mooie materialen, betrouwbaar en duurzaam . Over deze producten is nagedacht én ze bekoren zowel kinderen als ouders. Kies je favorieten uit deze musthaves die een helpende hand bieden in die essentiële, alledaagse momenten , hoe ver we ook reizen of hoe groot we ook worden. Eco-friendly bestsellers voor onderweg Vanaf het allereerste begin was het verhaal van CITRON een persoonlijk verhaal . Wat in 2018 begon als de droom van een mama uit Dubai die zelf op zoek was naar producten voor haar kinderen, is nu uitgegroeid tot een goed draaiend bedrijf met mooie collectie die verkocht worden in meer dan 27 landen wereldwijd. Innovatief maar ook duurzaam design Wat CITRON echt onderscheidt van de massa is de superieure kwaliteit in combinatie met het vindingrijk design boordevol stijl . De functionele en milieuvriendelijke collecties voldoen perfect aan de dagelijkse behoeften van ouders met kinderen omdat ze steeds bewuste keuzes maken om ervoor te zorgen dat elke collectie betrouwbaar en duurzaam is. Citron is geïnspireerd door jou, Citron is er voor jou.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories