Kinderrugzak My first bag - Teddy Ecru

Witte kindertas in zachte teddy met 2 vakken en cute oortjes

Staat: Nieuw product

Childhome

CH962

Alle populaire BAGS van Childhome (19)

Op zoek naar een eerste rugzakje voor je peuter of kleuter? My first bag uit de collectie van Childhome is puur Belgisch design én matched perfect bij de grote Mommy Bag uit dezelfde collectie.

In dit eerste teddy kindertasje past een brooddoos en drinkbusje, het kleine zijvak is handig voor extra kleine spulletjes die zeker mee moeten.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CWKIDBTW

CollectieMy First Bag
TypeRugzakken
KleurWit

Kinderrugzak My first bag Teddy Ecru van CHILDHOME is een schattig, streelzacht tasje voor peuters en kleuters, voorzien van afneembare en verstelbare veiligheidsgesp zodat de teddy kleutertas goed blijft zitten!

Twijfel je op de kleur? De My First Bag kinderrugzakjes zijn ook beschikbaar in andere prints, kleuren en materialen.

  • Hip en schattig rugzakje voor jouw kleintje
  • Past perfect bij de Mommy Bag van mama #twinningiswinning
  • Ruim genoeg om alle nodige spulletjes in mee te nemen naar de opvang, op playdate of naar de kleuterklas
  • Voorzien van een groot en een klein vak
  • Gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend
  • Voorzien van een verwijderbare veiligheidsgesp

Afmetingen: 20 x 8 x 24 cm
Materiaal buitenkant: 100% polyester - binnenkant: 100% nylon
Onderhoud: niet wasbaar in de machine - enkel proper maken met een vochtige doek

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen tot leuke kinderbedden en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.
Collectie Alle populaire BAGS van Childhome
Inspiratie en stories