Klein schoudertasje Envelope Meadows - Adventure -Khaki green

Canvas enveloptas om over je schouder of middel te dragen

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL493

Meet me in the meadows by Sticky Lemon (40)

Let's go on an adventure... met deze unieke envelope tas gemaakt uit stevig en robuust canvas.

De schouderriem is makkelijk te verstellen door de stop zo strak te trekken als je wilt. Zo kun je hem zowel over je schouder als om je middel dragen. Cool, cool!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1802030

CollectieMeet me in the meadow
TypeHandtassen
KleurGeel

Klein schoudertasje Envelop Meadows Adventure Khaki Green komt uit de Meet me in the Meadows collectie van STICKY LEMON is een heerlijk schoudertasje voor zowel tieners als volwassenen met stijl. De enveloptas sluit met een klep en een magneetknoop. De voering heeft een eikelpatroon en is waterdicht. De schouderband is verstelbaar zodat het tasje altijd past. Een superfijn cadeau voor mama, grote zus of broer!

Afmetingen: 18 x 22 cm

Materiaal buitenkant: katoenen canvas, binnenkant: waterproof nylon

Wat zijn ze leuk, de tassen van Sticky Lemon. Simpele vormen, duidelijke contrasten. Dit sterk en stijlvol tassenmerk uit Nederland zit boordevol kleur en is speciaal ontworpen voor eigenzinnige kids. De Sticky Lemon tassen springen er altijd uit met hun knappe kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie Meet me in the meadows by Sticky Lemon
Inspiratie en stories