Kleine matras voor poppenbed - muntgroen

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM029

Ook poppen hebben hun nachtrust nodig en doen af en toe hazennslaapjes overdag. Dankzij deze muntgroene poppenmatras doen ze hun dutjes in stijl.

Perfect in combinatie met het Cam Cam poppenbed Harleqiun.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 411.04

TypePoppenaccessoires
KleurMuntgroen

Voor alle poppenmama's (en papa's) hebben we dit muntgroene matrasje, in GOTS-certified cotton, dat perfect past in het poppenbedje van Cam Cam Copenhagen.

Afmetingen: 45 x 23 cm

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen, vulling: cold pressed foam - met OCS label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.250.010.460.08
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.