Kleine rugzak Amsterdam Alpaca Gold

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR241

Trek erop uit ... naar de opvang, op kamp of naar de klas!

Al de spulletjes van je kleuter hou je mooi samen in dit schitterend kleuterrugzakje met schitterende Alpaca print...dit is de boekentas voor elegante avonturiers die graag een uniek stuk hebben.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Ams19214

Laat je hippe kleuter zelfverzekerd de dag tegemoet lopen met een Jack Piers Amsterdam rugzakje op de rug. Deze compacte tas is gemaakt uit extreem licht en toch stevig materiaal, binnenin is er één compartiment en vooraan zit een extra vak met rits. Met 2 handvaten en 2 schouderriemen draag je deze rugzak makkelijk aan de hand of op de rug.

Afmetingen: 22 x 9 x 29 cm - inhoud: 5 liter - gewicht: 290 gram
Materiaal: 300D polyester
Leeftijd: 2 - 6 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
922290.29
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!