Kleurrijk ordeningsspel - Kleurenmanen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB257

Gele maantjes, oranje maantjes, rode, groene of blauwe maantjes ...

In dit fijn ordeningsspel komen ze allemaal aanbod. Leuk om de kleuren te leren onderscheiden, om de kaarten snel aan te vullen of maak je liever een eigen compostitie? Alles mag, alles kan!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303710

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleuren en vormen ordenen: dat is een van de dingen dat kleine kinderen graag doen. Met het Haba ordeningsspel Kleurenmanen kunnen ze echter niet alleen de figuren van de vijf opsteekkaarten aanvullen, maar ook hun eigen fantasie de vrije loop laten en zelf composities maken.

Inhoud spel: 5 opsteekkaarten, 15 kleurenmanen in 5 verschillende kleuren.
Materiaal: hout, karton
Afmetingen: 23 x 23 cm
Leeftijd: erg leuk voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.370.050.271.1
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.