Kleurrijk ordeningsspel - Kleurenmanen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB257

Gele maantjes, oranje maantjes, rode, groene of blauwe maantjes ...

In dit fijn ordeningsspel komen ze allemaal aanbod. Leuk om de kleuren te leren onderscheiden, om de kaarten snel aan te vullen of maak je liever een eigen compostitie? Alles mag, alles kan!

24,99 €

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303710

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Kleuren en vormen ordenen: dat is een van de dingen dat kleine kinderen graag doen. Met het Haba ordeningsspel Kleurenmanen kunnen ze echter niet alleen de figuren van de vijf opsteekkaarten aanvullen, maar ook hun eigen fantasie de vrije loop laten en zelf composities maken.

Inhoud spel: 5 opsteekkaarten, 15 kleurenmanen in 5 verschillende kleuren.
Materiaal: hout, karton
Afmetingen: 23 x 23 cm
Leeftijd: erg leuk voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.370.050.271.1
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!