Kleurrijke activiteitenregenboog - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO263

Rainbowlove (43)

Jouw kleine kapoen gaat uren zoet zijn met deze mooie regenboogmobiel! Het mobieltje heeft 6 natuurelementen met verschillende vormen en kleuren om de zintuigen van jouw kindje te prikkelen.

Past supermooi in een forest of nature inspired kinderkamer.

26,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715075

CollectieAprès la pluie
TypeMobielen
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte regenboog in herfstkleuren met striksluiting van Moulin Roty. Aan elke boog zit een natuurelement vast: een piepende wolk, een ratelende eikel en een spiegelappel. Zes stukjes voor kleintjes om te grijpen, te trekken of te schudden om ze te vermaken.

Leeftijd: vanaf geboorte

Afmetingen: 29 cm

Materiaal: katoen, polyester en kunststof

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories