Kleurrijke caleidoscoop - Dans la jungle

Kleurrijke caleidoscoop met fascinerende vormen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO296

Dans la jungle - Moulin Roty (44)

Beleef wilde avonturen in de jungle met deze kleurrijke caleidoscoop. Met dit retro speelgoed ontdek je de meest fascinerende vormen en kleuren.

Leuk om cadeau te geven aan jouw kindje voor zijn of haar verjaardag.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668383

CollectieDans la jungle
TypeRetro speelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Metalen caleidoscoop van Moulin Roty geïllustreerd met jungletaferelen. Draai beide delen van de caleidoscoop tegelijkertijd in tegengestelde richting om eindeloze nieuwe kleurencombinaties te zien.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 4,5 x 4,5 x 19,5 cm

Materiaal: metaal

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen. Stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories