Kleurrijke Cijfer wijzerplaat - Twistiti

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB114

Twistiti horloges zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook educatief. Het kloklezen wordt vereenvoudigd en beter te begrijpen doordat de uren en minuten in verschillende kleuren worden weergegeven en goed leesbaar zijn.  Ideaal voor alle kinderen die graag de klok willen leren lezen.

De verschillende verwisselbare horlogebandjes zijn volledig apart te verkrijgen, dus je stelt zelf je mooiste combinatie samen. Van hip regenboogpatroon, tot stoer jungle motief of lieve bonkende hartjes ... de keuze ligt helemaal bij jezelf!

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : N

Wat Twistiti helemaal uniek maakt is dat het horloge mee groeit met elk kind (en hun klokleesvaardigheden) deze 2e horloge uit hun gamma is er voor kindjes vanaf 6 jaar. Het heeft een duidelijke en nog steeds kleurrijke wijzerplaat met regenboogkleurig rad zodat het kloklezen eenvoudiger wordt.

Nog iets leuk aan het design van de Twistiti horloges, je kan ze combineren met maar liefst 12 verschillende kleurrijke horlogebandjes. Match dus moeiteloos je horloge met je persoonlijkheid of kies een bandje in hun lievelingskleur zodat de horloge helemaal bij je kind past. Je kan het horlogebandje of de wijzerplaat makkelijk in één ‘klik’ veranderen dankzij het easy clip systeem.

 

Afmetingen: het Twistiti-horlogebandje past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Materiaal: Uurwerk uit Japanse quartz. Roestvrij stalen behuizing, beschermplaat in glas en gezeefdrukte wijzerplaat.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.054
  • Door D.a. V.
  •  de 03/06/2021
Mooie en duidelijke wijzerplaat met leuke kleurtjes.
  • Door Irene D.
  •  de 29/04/2021
Prachtig ontwerp en product. Gekocht maar nog niet gegeven aan onze kleuter; dat wordt de extra stimulans zodra hij de cijfers goed leert kennen en op school ook aan de slag gaat met klok kijken. We kunnen niet wachten tot dat zover is; zo’n gaaf horloge!
  • Door Esther V.
  •  de 29/09/2020
Ik vind de wijzers wat dik verder prima hologe
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/01/2019
Snelle levering , mooi en degelijk product
TWISTITI is Belgisch merk met heerlijke horloges, klokken en hebbedingen voor kinderen. Ze bregen ons kinderhorloges die makkelijk te ontcijferen zijn en helpen om de klok te leren lezen. Hun unieke wijzerplaat met eenvoudige herkenningspunten  is er in 2 vormen voor de allerkleinsten en iets grotere kinderen , goedgekeurd door specialisten en leerkrachten. Je heb de klokken als kinderpolshorloge maar ook als wekker. Extra fijn zijn de inwisselbare polsbandjes die je zelf kan kiezen en makkelijk kan inwisselen om te switchen van look. Een magisch concept dat het gegeven tijd tastbaar maakt voor ongeduldige ;-) en leergierige kiddos.