Kleurrijke Cijfer wijzerplaat - Twistiti

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB114

Twistiti horloges zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook educatief. Het kloklezen wordt vereenvoudigd en beter te begrijpen doordat de uren en minuten in verschillende kleuren worden weergegeven en goed leesbaar zijn.  Ideaal voor alle kinderen die graag de klok willen leren lezen.

De verschillende verwisselbare horlogebandjes zijn volledig apart te verkrijgen, dus je stelt zelf je mooiste combinatie samen. Van hip regenboogpatroon, tot stoer jungle motief of lieve bonkende hartjes ... de keuze ligt helemaal bij jezelf!

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : N

Wat Twistiti helemaal uniek maakt is dat het horloge mee groeit met elk kind (en hun klokleesvaardigheden) deze 2e horloge uit hun gamma is er voor kindjes vanaf 6 jaar. Het heeft een duidelijke en nog steeds kleurrijke wijzerplaat met regenboogkleurig rad zodat het kloklezen eenvoudiger wordt.

Nog iets leuk aan het design van de Twistiti horloges, je kan ze combineren met maar liefst 12 verschillende kleurrijke horlogebandjes. Match dus moeiteloos je horloge met je persoonlijkheid of kies een bandje in hun lievelingskleur zodat de horloge helemaal bij je kind past. Je kan het horlogebandje of de wijzerplaat makkelijk in één ‘klik’ veranderen dankzij het easy clip systeem.

 

Afmetingen: het Twistiti-horlogebandje past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Materiaal: Uurwerk uit Japanse quartz. Roestvrij stalen behuizing, beschermplaat in glas en gezeefdrukte wijzerplaat.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.054
  • Door Ben N.
  •  de 06/01/2019
Snelle levering , mooi en degelijk product