Kleurrijke eerste domino - Dikke vrienden

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ280

Het klassieke dominospel blijft een winner om met kindjes te spelen. Deze versie van het Franse merk Djeco heeft extra grote stukken met vrolijke diertjes op.

Leuk als introductie om het spel aan te leren en eindeloos opnieuw te spelen samen met mama en papa of onder elkaar.

13,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08118

CollectieEducational games
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Een Djeco herkenningsspel van beelden en getallen met grote dominostenen van 16 x 7,5 cm met vrolijke illustraties van verschillende diertjes. Start door 6 domino's onder de spelrs te verdelen, de rest van de domino's gaat in de pot. De eerste speler legt een domino op tafel neer. Vervolgens leggen de andere spelers om de beurt een domino op tafel neer, waarbij twee afbeeldingen of twee getallen overeen moeten komen. De speler die als eerste geen domino's meer heeft, is de winnaar!

Je kan dit domino-spel ook introduceren bij kleine kindjes als een puzzel. Leg eerst alle domino' s op tafel, laat ze zoeken welke bij welke past en zo spelenderwijs het spel leren.

Materiaal: 28 kartonnen dominostenen, verpakt in een stevige opbergdoos
Afmetingen doos: 17 x 17 x 17 cm
Aantal spelers: voor 2 spelers
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.417.417.40.875
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!