gym/zwemzak Leeuw

Kleurrijke gym/zwemzak Leeuw

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP066

Whaaaaaa ...dit handige rugzakje, van Coq en Pâte, is ideaal om te gebruiken als zwemzak of om bij een vriendje te gaan logeren. Hij is gemaakt uit biologisch katoen en heeft een vrolijke leeuwenprint.

Perfect voor kleine wereldontdekkers!

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieSavanne
TypeTurn/zwemzakken
KleurMuntgroen
DiertjesLeeuw

Kleurrijk turn/zwemzakje met illustratie van leeuw op. Een handig tasje van Coq en Pâte, uit biologisch katoen. Licht en makkelijk op de schouders te dragen, handig om overal mee naartoe te nemen: judo, zwemles, familiefeest of een picknick in het park.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.056
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes. Hun prachtige collectie zal, net als het onze, ook jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, zakdoekjes,…