mobile boules arc-en-ciel en bois

Kleurrijke houten mobiel - Regenboogballen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24798a

De regenboogballen mobiel van HABA is een echte design blikvanger... en niet alleen in de babykamer. De gekleurde ballen bewegen vrolijk...

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De regenboogballen mobiel van HABA is een echte design blikvanger... en niet alleen in de babykamer. De gekleurde ballen bewegen vrolijk door de lucht en stralen in alle kleuren van de regenboog. Materiaal: beukenhout.
Afmetingen: 35x35 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
384.527.70.567
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300331