Kleurrijke set regenboog koffertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR056

Alles voor een regenboog feestje (69)

Kinderen zijn verzamelaars en houden ervan alles een eigen plekje te geven. Geef ze deze wondermooie set regenboog koffertjes en ze zullen meteen weten wat ermee te doen: ermee spelen, vullen, overal mee naartoe nemen ...

Een fantastische set van 2 leuke koffertjes, handgemaakt uit prachtige materialen en heerlijk fris van kleur.

43,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173908

CollectieRainbows
TypeTassen
KleurMeerkleurig

Verzamel al wat je lief is, en je favoriete spulletjes, in deze heerlijke set regenboog koffertjes van het wondermooie merkje Meri Meri. Deze set bevat 2 wondermooie koffertjes, bedrukt met kleurrijke, fluo regenboogstrepen, neon stiksels en oranje binnenkant. De koffertjes passen in elkaar en zijn afgewerkt met een lederen handvat en gouden sluiting. Leuk om kinderen wat spulletjes te laten meenemen als je op restaurant of naar familie gaat of om als decoratie te gebruiken in de kinderkamer... de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook leuk om cadeautjes in te verstoppen voor een origineel verjaardagscadeau!

Materiaal: gelamineerd karton - natuurlijk leder - metaal

Afmetingen: grote koffer 30 x 22 x 12 cm - kleine koffer 25 x 20 x 10,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.30.120.46
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories