Vloerpuzzel - Tuin van de feeën - 36 st

Kleurrijke vloerpuzzel Tuin van de feeën - 36 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER170

Zin in een puzzel vol feeënmagie? Met zijn 36 stevige stukjes kan je kleuter deze grote puzzel makkelijk zelf maken of je kan haar nog even helpen maar ze zullen er vast snel mee weg zijn.

De grote vloerpuzzel kan je makkelijk opbergen in de bijpassende doos die de vorm heeft van een mooie fee op een paddenstoel. Vlieg je mee?

16,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840765

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Magische Crocodile Creek vloerpuzzel Fairy Garden met grote stukken voor kleine handjes. Deze kleurrijk geïllustreerde puzzel zit in een bijpassende doos in de vorm van een detail uit de puzzel. Prachtig om te geven en te krijgen.

Aantal stukjes: 36

Afmetingen: puzzel 50 x 69 cm - doos 23 x 28 x 8 cm

Leeftijd: 3+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.